دى صورة منة
ارز كنتاكى بطريفة جديدة فقط على منتدى انور
بسم الله الرجمن الرحيم
هذه اول مشاركة لى فى وصفات الطبخ و يارب تعجبكوا
المقادير:
ربع كليو بانية مقطع مكعبات صغيرة و منقوع فى ماء و خل
بصله وسط مقطعة مكعبات صغيرة
فصين ثوم مفرومين
ملعقة صغيرة من خلطة الكارى من توابل الضحى الغنيه عن التعريف طبعا
معلقتين كبار بابريكا من نفس نوع التوابل
ملعقة زيت ذرة و ملعقه سمن على حسب الرغبة.
ملعقة صغيرة ملح و فلفل.
الطريقة
نشوح البانية المقطع مكعبات فى ملعقة الزيت و السمن
ثم نضع ملعقة الكارى مع التقليب المستمرلغاية مالفراخ تشرب الميه بتاعتها
ونضع القليل من الماء لتسوية الفراخ نصف سواء. و نضع البابريكا و نقلب
قليلا وذلك لتحمير التوابل لابراز النكهة و بعدين نضيف الماء المغلى و
بعدين نضيف الارز البسمتى على حسب الكمية اللى انتى عيزاها .
أ
ودلوقتى هقولكوا مع السلالالالالالالالالالالالالالالامة
ومع العم ان الصورة مجلوبة من موقع فتكات للمراءة